Megújult a fiatalos molett ruha webáruház, a Molett Fashion!

Nagy örömmel látunk téged új webshopunkban! Teljes szívvel reméljük, hogy az oldal elnyeri a tetszésed és neked is megkönnyíti a rendelést. Cikkünkben leírjuk, miért döntöttünk a webshop újranyitása mellett!

A plus size csoport

Előző webáruházunk szerepét már néhány éve Molett Fashion plus size Facebook csoportunk vette át. Csodás közösség alakult ki a hónapok, évek során, ma már több, mint 26 ezren vagyunk. Ha még nem voltál csoportunk tagja, itt bármikor be tudsz lépni: https://www.facebook.com/groups/molettruha  

A rendelések felvétele úgy működött a csoportban, hogy élő videókban hetente bemutattuk az új kollekciókat, majd elkezdtük tölteni a ruhákat a csoportba. A rendeléseket Brigi Messengére küldhették a tagok, az üzenetek alapján pedig feldolgoztuk és küldtük a megrendelt, fiatalos ruhákat a következő napokban. Ahogy növekedett a csoport, úgy nőtt a rendelések száma is.

Idén májusban pedig úgy döntöttünk, a csoportra bízzuk a kérdést, a csoport pedig nagy fölénnyel az új webáruház mellett döntött.  Persze ez nem jelenti azt, hogy a hagyománnyá vált élő videókat és a töltést abbahagyjuk ezek után. Csoporttagként továbbra is elsőként értesülhetsz a hetente új kollekciókról. A rendeléseket viszont ezek után a webáruházban adhatod le.  


A Molett Fashion webshop előnyei vásárlóként

A legfontosabb továbbra is, hogy könnyen leadhasd rendelésed és megkapd a támogatást kérdések esetén. A webshopban azonnal láthatod és kiválaszthatod a fő kategóriákat, majd szűrheted és rendezheted a ruhadarabokat színek, méret és ár szerint. A legújabb termékeket pedig szintén egy kattintással megtalálhatod.  

Az oldalon megtalálhatod mérettáblázatunkat is, ami segíthet a rendelések leadásában. Használd bátran!

A további újdonság Blogunk lesz. Havonta fogunk új bejegyzéseket, aktualitásokat megosztani a kollekciókról, továbbá vásárlási és divat tippeket adni. 

Bármilyen kérdés, kérés esetén pedig továbbra is megtalálsz minket a Facebook csoportban és oldalunkon is írhatsz nekünk.

Nézd meg te is vadiúj őszi kollekciónkat! Fiatalos és modern a gömbölyded formákra is.