Sikeres vállalkozási modell ebben a nehéz időszakban

Brigi a Dunaújvárosi Hírportálnak adott interjút vállalkozásunk sikeréről és működési modelljéről. Az elkészült cikket bejegyzésünkben összefoglaljuk.

Öröm volt számunkra Török Tímea megkeresése a Dunaújvárosi Hírportáltól. Tudjuk, hogy a jelen helyzetben sokat segíthet egy olyan vállalkozási modell bemutatása, ami több iparágban is alkalmazható, ezért szívesen osztottuk meg tapasztalatainkat.

Az út és tapasztalatok

Plus size ruhák forgalmazását egy soproni butikban kezdtük még 2012-ben. A kínálat ebben a csoportban akkor is töredéke volt az átlagosnak, viszont vásárlóinknak már akkor is fontos volt, hogy trendi és fiatalos ruhákat tudjanak venni.  

A soproni üzletet néhány év múlva bezártuk és Budapesten nagykerként folytattuk, ahol több remek külföldi üzleti kapcsolatot sikerült építenünk gyártókkal, nagykerekkel. Ezek a kapcsolatok olyannyira szorosak, hogy a kijárási tilalom alatt rendeléseinket videókonferencián keresztül adhattuk le és szállították is hetente az újabb kollekciókat.

A legfontosabb azonban kapcsolatunk a vásárlókkal.


A kulcs a közös nyelv vevőinkkel

Vállalkozásunk életében a legnagyobb ugrást a Molett Fashion Facebook csoport jelentette. Mi máshogy akartuk csinálni, ezért modellek helyett Brigi lett kommunikációnk központja és a vállalkozás arca. A Facebookos élő videók életünk fontos részévé váltak. Vevőinknek bemutathatjuk a ruhákat olyan közelségből, amit csak egy üzletben tudnának megtapasztalni, mégis ezt a videóknak köszönhetően, otthonukból tehetik.  

A videókban fontosnak tartjuk, hogy ne csak a tulajdonságokról hallj, hanem arról, hogy milyen előnyei vannak a ruháknak, miért lesz számodra tökéletes választás.

Az évek során egyre közelebb kerültünk csoportunk törzsvásárlóival és sokszor már a rendeléseknél tudjuk, kinek mi lesz a kedvence a héten.

Nézd meg te is heti kínálatunkat!

A Dunaújvárosi Hírportál teljes cikkét pedig itt tudod elolvasni: https://www.duol.hu/vezeto-hirek/instant-vallalkozoi-modellel-a-hatranyok-ledolgozasahoz-3788036/