5 téli molett ruha trend, amivel felfrissítheted ruhatárad

Legújabb téli molett ruha kollekciónkban mindenki megtalálhatja azt, amit szeret. Alkalmai ruhák, otthoni melegítők és meleg kabátok. Próbáld ki te is a fiatalos, téli trendeket!

Beköszöntött a komor, hideg tél, a ruhatáradad viszont még nem készítetted fel rá?
Ebben az évben az alkalmi ruhák érthető módon háttérbe szorulnak, inkább a fiatalos, otthon is kényelmes ruhadarabok nyernek teret a meleg, hosszú kabátok mellett. Téli válogatásunkban ezeket mutatjuk be neked: 

5 molett divat trend, ami szerintünk nagyon menő lesz az idei télen:


1. Hosszú téli kabátok

Valljuk be őszintén, egy télikabát legfontosabb feladata az, hogy melegen tartson minket a legzordabb időkben is. Biztosan te is jártál már úgy, hogy egy divatos téli kabátban majd megfagytál, amikor 0 fok alá csökkent a hőmérséklet. Nem kellemes érzés. 

Válassz inkább olyan kabátot, amely kapucnis és prémium minőségű anyagokból készült. Mindemellett divatos is. Egyik nagy kedvencünk idén a Róza Kabát, amely fiatalos színével és mintájával lopta be magát szívűnkbe. 


Neked is tetszik? 

2. Kötött Kardigánok

A hosszú kabátok alá tökéletes réteg lehet egy meleg, kötött kardigán. A gyapjú anyagának köszönhetően nagyon kényelmes, remek választás lehet még a home office-ba is. Külön öröm, hogy óriási zsebei vannak, amiben nagyobb telefonok is könnyedén elférnek. 

A képen látható keki színű pedig szerintünk nagyon megy a fekete ruhákhoz. 


3. Gumiderekű nadrágok

A télen is jár a kényelem. Miért kellene pont az egyik legkényelmetlenebb, hideg és komor évszakban lemondanunk a sztreccses ruhákról? 

Idén újra nagy divattá válhat a gumiderekű, sztreccs nadrág, amelyben tényleg bárhol jól érezheted magad. Magas derekának és anyagának köszönhetően otthon és munkahelyeden is biztosan szívesen fogod viselni.  

Egy aranyszínű csíkkal az oldalán pedig még izgalmasabbá tehetjük. 

4. Stílusos szabadidő ruhák

Télen töltjük a legtöbb időt otthonunkban. Ebben az évben ez pedig még hatványozottan igaz lesz. De attól még nem kell több mérettel nagyobb, 5-10 éves használt melegítőkben lennünk. 

Legyen szó a home officeról, pihenőnapokról, a kényelem mellett továbbra is fontos, hogy divatos és stílusos ruhában jelenjünk meg otthonunkban.

Te sem vagy éppen koránkelő típus, inkább délig aludnál legszívesebben? Mit szólnál egy olyan trendi szabadidőhöz, ami pontosan illik hozzád? 


Nézd meg további kényelmes otthoni ruháinkat!

5. Kényelmes ruhák otthonra

Tudjuk, hogy azért Karácsonykor a családi összjöveteleken te is biztosan szeretnél kiöltözni és új, gyönyörű ruhában ünnepelni az év legszebb családi ünnepét.  Erre a célra továbbra is a legjobbak az egyszínű, fekete, különféle díszített alkalmi ruhák. 

Ezekkel nem lőhetsz mellé: 

 


Viszont ha még is úgy gondolnád, hogy ruhában is szeretnél kényelmeset, az Elenor ruha tökéletes lehet számodra:Reméljük sikerült a téli trendek között találnod olyat, amit szívesen viselnél 2020-2021 téli hónapjaiban. Ne szomorodj el akkor sem, ha egyes ruhák már nem elérhetőek, hiszen minden héten folyamatosan újabb kollekciókkal várunk majd 2021-ben is!

Kövesd te is az élő videókat privát csoportunkban és csapj le az új ruhadarabokra a webshopban!